De ruimtes in het Grietenijhûs

voorkant-keuze.png

De hoofdingang

Via de hoofdingang zijn de meeste ruimtes in het gebouw bereikbaar. Speciaal voor de sport bevindt zich aan de achterzijde een aparte ingang naar de kantine.
kantoor-keuze.png

Kantoren

De drie kantoren zijn momenteel in gebruik door Fysiotherapie Oosterwolde, Thuiszorg De Friese Wouden, Veelzeggend Logopedie & Dyslexie, Pedicure & Welness Langedijke en Certe bloedafname.
jongerenhonk-keuze.png

Jongerenruimte

Jeugdwerk ‘t Haventje zorgt voor activiteiten voor kinderen tot ongeveer 15 jaar. Hiervoor beschikt met over een eigen jongerenruimte. De ruimte is te vinden aan de achterkant van het gebouw en heeft een aparte ingang. Ook is deze ruimte vanuit de kantine te bereiken. Deze ruimte is ook geschikt om te huren voor activiteiten of (kinder)feestjes.

keuken-keuze.png

Keuken bij de kantine

De kantine beschikt over een mooie grote keuken met goede voorzieningen.
ontmoetingsruimte.png

Ontmoetingsruimte

Deze ruimte aan de voorkant van het gebouw wordt gebruikt voor zoveel mogelijk ontmoetingsactiviteiten. Vaak zitten hier mensen te praten of te klaverjassen. Ook worden in deze ruimte regelmatig vergaderingen gehouden.
aula-keuze.png

Aula

De aula bevindt zich aan de voorkant van het dorpshuis. De aula is ook binnen via de Ontmoetingsruimte te bereiken.

kleedruimte.jpg

Kleedboxen

Het Grietenijhûs beschikt over 4 kleedruimtes. Alle ruimtes zijn onlangs vernieuwd. De ruimtes worden verwarmd door middel van infrarood. Terwijl het warm water zo veel mogelijk wordt geleverd door zonnepanelen.
bar-keuze.png

Bar in de kantine

De kantine beschikt over een uitgebreide bar waaraan het gezellig vertoeven is. 
zaal-keuze.png

Zaal

De grote zaal wordt gebruikt door de basisschool voor de gymnastieklessen en de jaarlijkse feestelijke ouderavond. Diverse verenigingen, bijvoorbeeld de muziek- en toneelvereniging maken gebruik van de zaal en het podium. Deze ruimte is uitermate geschikt voor allerlei activiteiten, feesten en (grote) bijeenkomsten. De zaal biedt afhankelijk van de inrichting plaats aan maximaal 150 personen.
kantine-keuze.png

Kantine

De vroegere sportkantine heeft recent een ware metamorfose ondergaan en is veranderd in een "café"- ruimte. Het geheel is bijzonder sfeervol en leent zicht uitstekend voor een besloten bijeenkomst dan wel feest. 

De gezellige bar is in het geheel een ware blikvanger. De sfeer zal u verrassen!

Deze ruimte is ook te huur in combinatie met de andere ruimtes in het Grietenijhûs.

bestuurskamer-keuze.png

Bestuurskamer

Deze ruimte is erg geschikt om in een kleine groep te vergaderen of te werken. De rustige uitstraling en facilitaire voorzieningen zorgen voor een goede werksfeer. De bestuurskamer grenst aan de vernieuwde kantine.